Spektar M-Hobby

M-HOBBY (prodavnica i online shop)
Bulevar Mihaila Pupina 123
tel.011/711 89 19 • 11070 Novi Beograd
                        tel.063/80 95 154 • pon-pet 15-20, sub 11-16

Opšte odredbe

Cene i iznos za plaćanje:

Sve cene na sajtu izražene su u dinarima (RSD) osim ako je drugačije naznačeno. Cene su info
rmativne prirode i mogu se, usled izmena na tržištu (promene cena kod proizvođača, promena kursa dinara, promena troškova nabavke i sl.) menjati bez prethodne najave. Merodavna je ona cena koju dobijete od nas u predračunu za plaćanje (poruka Confirmed). Cene su maloprodajne sa svim dažbinama (PDV) u NETO iznosu. 
Troškovi pakovanja i dostave do kupca nisu uključeni u cenu.
Kupac, prilikom porudžbine, ukoliko je saglasan sa predračunom koji dobije na svoj e-mail, da bi robu primio treba da uplati navedeni iznos.

Garancija, kvalitet i reklamacije:

Garantujemo za kompletnost i celovitost makete i njenih delova. Reklamacije uvažavamo samo ako je proizvod (maketa ili neki drugi proizvod poručen sa našeg sajta) nekompletan ili ne sadrži prateće elemente (plastične delove, uputstvo, nalepnicu...) navedene u priloženoj dokumentaciji (sastavnici za makete).
Neki artikli su na akciji iz razloga navedenim u NAPOMENI koja je u detaljnom opisu artikla i prodaju se u takvom stanju.

Sve reklamacije prihvatamo u roku od 7 (sedam) dana od trenutka isporuke.

Ne prihvatamo reklamacije ukoliko niste zadovoljni kvalitetom makete odnosno njenom preciznošću izrade, kvalitetom odlivka, geometrijskom tačnošću, kvalitetom sastavnice i dekala a što je uslovljeno nivoom tehnologije pojedinih proizvođača. O karakteristikama i stručnim ocenama proizvoda sa našeg sajta neophodno je da se prethodno informišete putem prikaza i recenzija tih proizvoda na internetu ili literaturi.

Sadržaj kompleta za sastavljanje makete (kutija):

Kutija makete, uglavnom sadrži delove za sastavljanje jednog modela, prateće uputstvo za sastavljanje i nalepnice (dekale) sa oznakama. U kompletu se ne nalaze boje, lepak i pribor osim ako je drugačije naglašeno. 

Izgled proizvoda - ambalaža:

Slika proizvoda, odnosno ambalaže, u našem katalogu je informativne prirode i ne mora u potpunosti da odgovara izgledu prikazanog proizvoda. 
Proizvođači iz komercijalnih razloga menjaju ilustracije i izgled ambalaže. Zbog toga ilustracija artikla iz naše ponude ne mora uvek da bude identična isporučenoj robi.  

Zaštita privatnosti kupaca:

U potpunosti štitimo privatnost naših kupaca. Vaši podaci, unešeni u obrazac pri naručivanju isključivo su za našu evidenciju i ni pod kojim uslovima ih ne ustupamo trećoj strani (pravnoj ili fizičkoj).

 

ProizvođačiKATALOG PROIZVODANapredno Pretraživanje

Vaša korpa

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Pretraga kataloga


Lokacija

 
Mapa
lokacija

Adresa prodavnice

M-HOBBY (i online shop)
Novi Beograd
Bulevar M. Pupina 123
Tel: 011/711 89 19
Mob. 063/80 95 154
radno vreme:
ponedeljak - petak 15-20
subota 11-16
 

Anketa 5

Omiljeni proizvođač maketa